8 Aralık 2010 Çarşamba

Tavuk Kokoreç

Kokoroçi sever misiniz ? Şu anda bazıları 'evettt' derken bazıları da 'ıyyyyyyy hayırrrr' diyodur eminim. Ben evvett diyenlerdenim :) Ancak her herye de yiyemeyenlerden... Geçenlerde Tantuni yapmak üzere minik minik kavurduğum tavuk etini son anda Tavuk Kokoroçe dönüştürdüm.En az sokakta satılan pasaklı kokoreçler kadar güzeldi :)

Malzemeler:

  • 1 adet tavuk göğsü
  • Tuz
  • Kekik, pul biber,kimyon
  • Sıvıyağ
Yapılışı:
Tavuk eti olabildiğince minik doğranır ve sıvıyağda kavrulur. Pişince damak tadına göre tuz ve bolca kekik, pul biber ve kimyon ilave edilerek karıştırılır ve yarım ekmek ( ya da çeyrek ) arasına alınarak ekmek arası servise sunulur.
Afiyet Olsun.

7 yorum:

  1. Mmm!
    Kokoreçseverlerden biri de benim.
    Çok leziz görünüyor.
    Ellerine,yüreğine sağlık.
    Afiyet olsun sizlere :)

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım,bayılırım
    öpüyorum

    YanıtlaSil
  4. Ewwettt :)
    Ama kendi yaptığımı seviyorum,seninkisi gibi,tavuk etiyle :)
    Ellerine sağlık..
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. bende evet diyenlerdenim.ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  6. ıııııyyyyyy:))
    ama dışarda satılanlara:)
    evde bende yapıyorum içine de bir diş sarımsak katıyorum pişerken lezzet mükemmel oluyor
    seninkine ve evde yapılanlara eveeeett:)
    ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  7. kokoreçten nefret ederim ama bu süper bir fikir,,,tavuk sever olarak mutlaka deniyeseğim pratik ve lezzetli bir tarif,,,ellerinize sağlık,,

    YanıtlaSil

Beni Begeniyür Müsünüz ??? :))