Kokoroçi sever misiniz ? Şu anda bazıları 'evettt' derken bazıları da 'ıyyyyyyy hayırrrr' diyodur eminim. Ben evvett diyenlerdenim :) Ancak her herye de yiyemeyenlerden... Geçenlerde Tantuni yapmak üzere minik minik kavurduğum tavuk etini son anda Tavuk Kokoroçe dönüştürdüm.En az sokakta satılan pasaklı kokoreçler kadar güzeldi :)
Malzemeler:
- 1 adet tavuk göğsü
- Tuz
- Kekik, pul biber,kimyon
- Sıvıyağ
Tavuk eti olabildiğince minik doğranır ve sıvıyağda kavrulur. Pişince damak tadına göre tuz ve bolca kekik, pul biber ve kimyon ilave edilerek karıştırılır ve yarım ekmek ( ya da çeyrek ) arasına alınarak ekmek arası servise sunulur.
Afiyet Olsun.
Mmm!
YanıtlaSilKokoreçseverlerden biri de benim.
Çok leziz görünüyor.
Ellerine,yüreğine sağlık.
Afiyet olsun sizlere :)
Harika görünüyor ellerine sağlık.
YanıtlaSilellerine sağlık canım,bayılırım
YanıtlaSilöpüyorum
Ewwettt :)
YanıtlaSilAma kendi yaptığımı seviyorum,seninkisi gibi,tavuk etiyle :)
Ellerine sağlık..
Sevgilerimle...
bende evet diyenlerdenim.ellerine saglık.
YanıtlaSilıııııyyyyyy:))
YanıtlaSilama dışarda satılanlara:)
evde bende yapıyorum içine de bir diş sarımsak katıyorum pişerken lezzet mükemmel oluyor
seninkine ve evde yapılanlara eveeeett:)
ellerine sağlık sevgiler
kokoreçten nefret ederim ama bu süper bir fikir,,,tavuk sever olarak mutlaka deniyeseğim pratik ve lezzetli bir tarif,,,ellerinize sağlık,,
YanıtlaSil