11 Mayıs 2009 Pazartesi

Köz Domates

Kahvaltı sofralarımızın özel lezzeti olan közlenmiş domates, bizim LezzetHanemizde çok tutuluyor.
Domatesleri enlemesine ortadan kesip her iki yarısına da 1 çay kaşığı zeytinyağ, bir tutam kekik ve tuz serperek teflonda közleyince nefis bir lezzet ve koku ortaya çıkıyor.

Siz de yapın Afiyet Olsun :)

13 yorum:

  1. sabah kahvaltıları için de oldukça güzel bir ikram olabilir dimi?

    YanıtlaSil
  2. SA.Afiyet olsun biberde iyi gider acı olmasıda önemli kahvaltıda..sevgiler.A.E.O

    YanıtlaSil
  3. Kahvalt için çok ideal ellerine sağlık canım...
    Mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. evde közü nerden bulalım diye okuyordum ki teflon tavada oluyormuş.
    bende tost makinesinin içinde dedemlere biber pişiriyorum:)
    çok güzel bir fikir.midesine çiğ sebze dokunanlar için özellikle üstelik lezzetlide:)

    YanıtlaSil
  5. ende başlığı görünce zeynep gibi düşünüyordum ama teflon yazısıyla rahatladım yaz geliyor artık bol bol tarla domatesi alırda yeriz inş
    tarif için tşekkürler

    YanıtlaSil
  6. ELLERİNE SAĞLIK .GÜZEL BİR FİKİRMİŞ ÇOK BEGENDİM BENDE DENEYEYİM SEVGİLER

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık çok güzel olmuş.ayrıca közlenmiş dometeste daha çok vitamin ortaya çıktığından daha sağlıklı oluyor.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Tam bir iştah açıcı.Sadece kahvaltıda değil kebab ların yanına da çok harika gider.Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  9. ben de bayılırım hem de çok.afiyetler olsun..

    YanıtlaSil
  10. kokusu ta buralara geldi.közde herşey çok güzel oluyor nedense.

    YanıtlaSil
  11. cok guzel gorunuyor bende severım kozlenmıs domatesı

    YanıtlaSil
  12. Domates ısınınca daha da faydalı oluyormuş. Ben de ısıtıp yiyorum mutlaka. Ama baharatlı denememiştim. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. kahvaltı için gerçekten alternatif olacak,teşekkürler,sevgiler

    YanıtlaSil

Beni Begeniyür Müsünüz ??? :))