Kahvaltı sofralarımızın özel lezzeti olan közlenmiş domates, bizim LezzetHanemizde çok tutuluyor.
Domatesleri enlemesine ortadan kesip her iki yarısına da 1 çay kaşığı zeytinyağ, bir tutam kekik ve tuz serperek teflonda közleyince nefis bir lezzet ve koku ortaya çıkıyor.
evde közü nerden bulalım diye okuyordum ki teflon tavada oluyormuş. bende tost makinesinin içinde dedemlere biber pişiriyorum:) çok güzel bir fikir.midesine çiğ sebze dokunanlar için özellikle üstelik lezzetlide:)
ende başlığı görünce zeynep gibi düşünüyordum ama teflon yazısıyla rahatladım yaz geliyor artık bol bol tarla domatesi alırda yeriz inş tarif için tşekkürler
sabah kahvaltıları için de oldukça güzel bir ikram olabilir dimi?
YanıtlaSilSA.Afiyet olsun biberde iyi gider acı olmasıda önemli kahvaltıda..sevgiler.A.E.O
YanıtlaSilKahvalt için çok ideal ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilMutlu bir hafta geçirmen dileğiyle...
evde közü nerden bulalım diye okuyordum ki teflon tavada oluyormuş.
YanıtlaSilbende tost makinesinin içinde dedemlere biber pişiriyorum:)
çok güzel bir fikir.midesine çiğ sebze dokunanlar için özellikle üstelik lezzetlide:)
ende başlığı görünce zeynep gibi düşünüyordum ama teflon yazısıyla rahatladım yaz geliyor artık bol bol tarla domatesi alırda yeriz inş
YanıtlaSiltarif için tşekkürler
ELLERİNE SAĞLIK .GÜZEL BİR FİKİRMİŞ ÇOK BEGENDİM BENDE DENEYEYİM SEVGİLER
YanıtlaSilellerine sağlık çok güzel olmuş.ayrıca közlenmiş dometeste daha çok vitamin ortaya çıktığından daha sağlıklı oluyor.
YanıtlaSilsevgiler
Tam bir iştah açıcı.Sadece kahvaltıda değil kebab ların yanına da çok harika gider.Ellerine sağlık...
YanıtlaSilben de bayılırım hem de çok.afiyetler olsun..
YanıtlaSilkokusu ta buralara geldi.közde herşey çok güzel oluyor nedense.
YanıtlaSilcok guzel gorunuyor bende severım kozlenmıs domatesı
YanıtlaSilDomates ısınınca daha da faydalı oluyormuş. Ben de ısıtıp yiyorum mutlaka. Ama baharatlı denememiştim. Ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilkahvaltı için gerçekten alternatif olacak,teşekkürler,sevgiler
YanıtlaSil