Ekmek arası lezzetleri çok severim. Köfte olsun, döner olsun... ekmeğin arasına koyup yanında da ayranla yemek çok hoşuma gider... iyice doyduğumu hissederim:)
Dün de kendime böyle bir sandviç hazırladım, yanına bir de ayran yaptım. Aslında eskiden olsa yarım ekmeğin işini bitirirdim ben bu sandviçle de :) ....... bakmayın işte :( ..... iki dilim kepek ekmeğe mecbur kaldım :))
Malzemeler:
* 1 adet tavuk göğsü
* 2 dilim kepek ekmek
* Sıvıyağ
* Tuz, kekik
* Ketçap
Yapılışı:
Tavuğun göğüs eti inceltmeden ve bütün olarak, sıvıyağda önce yüksek ısıda kızarmaya başladıktan sonra kısık ateşte nar gibi kızarana kadar pişirilir en son kekik ve tuz serpilerke karıştırılıp ocaktan alınır. İki dilim kepek ekmeğin arasına ince dilimler halinde kesilerek dizilir. Üzerine ketçap ve arzuya göre mayonez ve istenilen diğer garnitürlerle süslenerek hazırlanır.
Ayran eşliğinde sunulabilir.
Afiyet Olsun.
Nefis bir sandviç olmuş ellerine sağlık canım, sevgiler...
YanıtlaSilyasasin sandevic
YanıtlaSilseninki harika
afiyet olsun...
ellerine sağlık canım:)
YanıtlaSilnefis görünüyor bu sandviç:))
mutlu günler:)
hafif güzel ve basit bir tarif ellerinize sağlık :)
YanıtlaSil-------------
http://hayattanyenilikler.blogspot.com/ takip ederseniz sevinirim daha yeniyim :) biraz diyet biraz hayatın lezzetlerinden bahsetmeyi planlıyorum, umarım faydalı olabilirm :)