Malzemeler:
- 1 adet kereviz
- 5 çorba kaşığı yoğurt
- 4-5 diş sarımsak
- 6-7 dal dere otu
- tuz
Yapılışı:
İlk olarak kasemize yoğurdu alıp içine ezilmiş sarımsak, tuz ve doğradığımız derotunu ilave edip karıştırarak sosumuzu elde ediyoruz. Ardından yıkayıp kabuğunu soyduğumuz kerevizi kararmaması için vakit kaybetmeden yoğurtlu sosumuzun içine rendeliyoruz ve hemen karıştırıyoruz.
Daha sonra bir portakalı yıkayıp ortadan ikiye kesip suyunu sıkıyor ve içini tamamen temizledikten sonra kereviz salatamızdan içine koyarak ve üzerini dereotu ile süsleyerek servis yapıyoruz.
Afiyet Olsun.
sa.Canım,sunum gerçekten güzel afiyet olsun..portakalın suyunu içine ekliyormusun?.A.E.O.
YanıtlaSilCANIM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK LEZİZ GÖRÜNÜYOR...
YanıtlaSilMERHABALAR,PORTAKAL YUVASINDA KEREVİZ FİKRİ ÇOK GÜZEL.ELLERİNİZE SAĞLIK.KEKCAFE.blogspot.com
YanıtlaSilgayet hoş bir sunum olmuş...ayrıca kerevizi sadece salaa olarak yediğimden bana uygun bir tarif...
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilsunum çok iştah açıcı bu kerevizde ancak böyle yenir herhalde eline sağlık canım
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor,ayrıca portakalı kullanmak ta çok ilginç ve şık olmuş.Ellerinize sağlık.Sevgiler Büşra
YanıtlaSilellerine sağlık şekercim..çok güzel görünüyor
YanıtlaSilKesinlkle daha güzel bir fikir arkadaşım...
YanıtlaSilEllerine sağlık...
Kucak dolsu sevgiler