Malzemeler:
- 6 adet yeşil köy biberi
- 1 kase yoğurt
- 3 diş sarımsak
- Tuz
Yapılışı:
Biberler közlenir ve içi çıkarıldıktan sonra küp küp doğranır. Ardından tuz ilave edilmiş sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır ve soğuduktan sonra pul biber ile süslenerek servise sunulur.
Afiyet Olsun.
kokuyu alabiliyorum nefissss
YanıtlaSilellerine sağlık
sevgiler
eline sağlık....
YanıtlaSilKözde yapılan herşeyin tadı bir başka güzel oluyor. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSiluffff çok güzel görünüyor. ellerine sağlık:) hayırl haftalar
YanıtlaSilbir kaşık aldım.ellerine saglık.
YanıtlaSilelerine sağlı şahane olmuş canım sevgiler...
YanıtlaSilHARİKA BİR LEZZET.. ÇOK SEVERİM.. ELLERİNE SAĞLIK..
YanıtlaSilSEVGİYLE KALMAN DİLEĞİYLE...