Çorbanın terbiyesi için kullandığım yumurtanın akı kalınca atmaya kıyamadım malum saklanacak bişey de değil evdeki malzemelerden aklım yatanları birleştirdim ve sonuçta gerek aromasıyla ve gerkse tadıyla büyüleyici bir lezzet çıktı ortaya. Bir dahakine iki ölçü yapmalıyım çünkü tadı damağımızda kaldı.
Malzemeler:
- 1 yumurta akı
- 3 çorba kaşığı pudra şekeri
- 5 çorba kaşığı hindistancevizi
- 1 pkt. piknik bisküvi
Yapılışı:
Yumurta akı kar gibi olana kadar çırpılır, pudra şekeri ilave edilip sünen bir macun elde edilir. Ardından 5 çorba kaşığı hindistancevizi ve robottan çekilmiş bisküvi ilave edilerek yoğrulur ve elde edilen kaşışımdan erik büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlanır ve tekrar hindistancevizine bulanıp bir süre buzdolabında beklettikten sonra servise sunulur.
Afiyet Olsun.
kalan yumurta aklarını degerlendirmek için güzel bir yöntem.ellerine saglık.
YanıtlaSilBU BONBONLARIN HER ÇEŞİDİ GÜZELL:)))
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK