tag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post5174515869731044639..comments2023-10-14T17:08:46.855+03:00Comments on LezzetHane: Ekşili Köfte ( Basalla )Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/04301740660394817206noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-67852309366672002832012-05-02T19:40:17.113+03:002012-05-02T19:40:17.113+03:00Teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim :)Teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04301740660394817206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-58042142363711961682012-04-30T12:57:12.464+03:002012-04-30T12:57:12.464+03:00Senin makale yazılan aracılığıyla okuma zevk, ben ...Senin makale yazılan aracılığıyla okuma zevk, ben size destek ve iyi bir devamıdır tüm bloglama çabaları için tüm diliyoruz biraz yorum yazmak istedim.Öneri için teşekkür ederiz! Bana bunu deneyelim. Çalışma, harika bir iş tutun!Jakarta Hotel Intercontinentalhttp://www.jakarta.intercontinental.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-44628875829109284922009-03-27T22:06:00.000+02:002009-03-27T22:06:00.000+02:00Adının basalla olduğunu ilk defa duydum.Adana da t...Adının basalla olduğunu ilk defa duydum.Adana da topalak derler ve kemikli eti haşlayıp suyunda bunu pişirince çok harika olur.Tadından yenmez.Canım çok çekiyor ama 4.5 yaşında ve 7.5 aylık iki yaramazla biraz zor.Artık adana ya gittim mi yerim.zeynebinsofrasıhttps://www.blogger.com/profile/13923921227375453802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-76897922240361993962009-02-20T22:04:00.000+02:002009-02-20T22:04:00.000+02:00ellerine sağlı bizim yörede deyaparlar bu tarz bir...ellerine sağlı bizim yörede deyaparlar bu tarz bir köfte ama yogurulan kısıma biraz yagsız et konularak yogrulur.sonra yemeye doyamaz insan sevgilerNEŞELİ MUTFAKhttps://www.blogger.com/profile/10666446980982235890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-77991725142322909932009-02-20T12:05:00.000+02:002009-02-20T12:05:00.000+02:00BUNU BENDE ÇOKSEVERİM ELLERİNE SAĞLIK.SUNUMUNDA ÇO...BUNU BENDE ÇOKSEVERİM ELLERİNE SAĞLIK.SUNUMUNDA ÇOK GÜZEL.ZİYARETİME BEKLERİMüç böcek bir çiçekhttps://www.blogger.com/profile/12800065154726369891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-54867610301747148282009-02-20T09:50:00.000+02:002009-02-20T09:50:00.000+02:00yemekgezegeni'ne uyeliginiz icin gerekli bilgiler ...yemekgezegeni'ne uyeliginiz icin gerekli bilgiler ve banner kodunuz mail adresinize gonderildi, lutfen kontrol ediniz.. sevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-91701053176472900772009-02-19T21:55:00.000+02:002009-02-19T21:55:00.000+02:00SA.Ellerine sağlık ve afiyet olsun..bende yapıyoru...SA.Ellerine sağlık ve afiyet olsun..bende yapıyorum çemen tozunu hiç denemedim mutlaka nefistir..ilk fırsatta deneyeceğim.sevgiler.A.E.O.https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcommentshttps://www.blogger.com/profile/03716507523562766623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-2179203468612857912009-02-19T18:25:00.000+02:002009-02-19T18:25:00.000+02:00mmmm, çok güzel. Benim de çok sevdiğim yemeklerden...mmmm, çok güzel. Benim de çok sevdiğim yemeklerden biridir. Fakat biz buna sadece ekşili köfte deriz. Bolca da nane kızartıp dökeriz üzerine. Açıkçası basalla adını ilk defa duyuyorum. Birşey daha öğrendim, tşk ederim. Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor. İçinde nohut olan yemekler zaten çok lezzetli olur. Canım çekti valla... Görüşmek üzere.renklipastalarhttps://www.blogger.com/profile/00619224819275597956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-72906753162620400022009-02-19T17:07:00.000+02:002009-02-19T17:07:00.000+02:00Merhaba,Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor.. ye...Merhaba,<BR/><BR/>Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor.. yemekgezegeni.com adı altında, isteyen tüm yemek blogu sahiplerinin katılabileceği bir derleme sitemiz var. www.yemekgezegeni.com<BR/><BR/>yemekgezegeni size ne fayda sağlar?<BR/><BR/>- Sitenizin ziyaretçi sayısını arttırarak popülarite sağlar.<BR/>- Sitenizin yemekgezegeni.com takipçileri tarafından güncel olarak takip edilmesini, yeni eklenen yazılarınızdan haberdar olunmasını sağlar.<BR/>- Siz de yemekgezegeni.com takipçisi olarak diğer yemek bloglarıyla daha kolay iletişime geçebilir, yeni eklenenleri takip edebilirsiniz.<BR/>Bize katılmak isterseniz: yemekgezegeni@gmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-35944728570199158042009-02-19T17:02:00.000+02:002009-02-19T17:02:00.000+02:00Yaaa nohutları yeter bayıldımmmmmmm...Ellerine sağ...Yaaa nohutları yeter bayıldımmmmmmm...<BR/>Ellerine sağlık...<BR/>SevgilerSevdehttps://www.blogger.com/profile/17251127504203422668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-56805999663974016832009-02-19T14:06:00.000+02:002009-02-19T14:06:00.000+02:00Ellerine sağlık canım çok leziz görünüyor ekşi söz...Ellerine sağlık canım çok leziz görünüyor ekşi sözcüğünü duydummu dayanamıyorum zati:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03507807347784765402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782406292963759462.post-77940124694776033872009-02-19T10:53:00.000+02:002009-02-19T10:53:00.000+02:00ben biraz değişik yapıyorum ama bayılırım zahmetli...ben biraz değişik yapıyorum ama bayılırım zahmetli olsada sonuç mükemmel olunca değiyor gezmeyim diyorum yemek olan blogları dayanamıyorum ben rejimdeyim yaaaaaa ellerine sağlık arkadaşımelisisaatihttps://www.blogger.com/profile/02869334912583062236noreply@blogger.com